Desjoyaux

Professzionális úszómedencék – luxusélmény a kertben…

Az új medencédről álmodozol? Elképzeled a medence partját, a vizet…
Ki ne álmodozna egy olyan kertről, ahol egy ilyen gyönyörű medence várja? A minőségi megoldásairól ismert bő 50 éves múltra visszatekintő francia Jean Desjoyaux népszerűsége az elérhető álom koncepciójában rejlik, ahol innovatív termékeinek egyszerű formavilága minőségi kivitelezéssel párosul.

Egy tökéletesen kivitelezett medence nemcsak házad értékét növeli, de az otthoni nyaralás luxusát is megtestesíti. Akár a gyerekek biztonságáról, akár a víz tisztaságáról vagy hőmérsékletéről legyen szó, a Desjoyaux mindenre megtalálja a megoldást. Legyen kültéri, beltéri, föld feletti vagy földbe süllyesztett medence az álmod, a Desjoyaux szakértői képesek valamennyi típus kialakításában rendelkezésedre állni: megoldásaik tökéletesen testre szabottak, így mind a forma, mind a szerkezet igazodik az ízlésedhez, igényeidhez, lehetőségeidhez.

A Desjoyaux sikerét az egy darabból készült szerkezetnek és a csatornázást nem igénylő szűrőmegoldásnak, víztisztító blokknak köszönheti. A Desjoyaux 1983-ban levédett víztisztító rendszerét úgy tervezték, hogy ne kelljen hozzá csatornát kialakítani. A forradalmi megoldásnak köszönhetően elkerülhetőek a hosszadalmas és költséges csőfektetési munkálatok, ráadásul a vízszivárgás kockázatát is csökkenthetjük. A szűrőegység vagy egy lépcsőbe épített szerkezettel, vagy a medence mellé fektetett blokkal illeszkedik a rendszerhez.

Sőt, mi véget vetünk a szivárgásoknak és a hajszálrepedéseknek is. Ahelyett, hogy tömítgetnéd,

vagy teljesen új medencét építtetnél, a garantált hatékonyság érdekében válaszd a könnyebb megoldást: a Desjoyaux-felújítást, ami márkától függetlenül szinte valamennyi medencére alkalmazható.

Épphogy vízbe lógatod velünk a lábujjad, máris vakáción érzed majd magad! Válaszd az 5 földrészen több mint 220 000 projectben részt vevő Desjoyaux-t, mely márka mára a földbe süllyesztett medencék elsőszámú világhálózatává vált. Látogasd meg bemutatótermünket a Tó2-ben, ahol megtekintheted mit tudnak medencéink és szakértő tanácsokkal is várunk, akár új medence, akár javítás után érdeklődnél.

Kapcsolat

Cím: Desjoyaux Medencék / Tó2 – Your Outdoor Living / 2045 Törökbálint, Tó utca 2